26 aprilie, 2007

Home alone, day one

9 a.m. - Trezire brusca, ridicat anevoie din pat, dus
10 a.m. - Dentist, detartraj
12 a.m. - Ajuns la scoala, frecat menta pe Internet
2 p.m. - Pranzul cu Bogdan si Cosmin. Nu stiam inca, dar va fi "the high point of my day".
4 p.m. - Inapoi la scoala, ma apuc anevoie de lucru. Anevoie, greu si intrerupt de scurte incercari de a convinge pe cineva (oricine) sa iasa cu mine la o bere mai spre seara. Lumea n-are timp, daca are timp n-are chef, daca are chef iese cu altii, etc. Ma simt singura. Imi amintesc ca sunt singura acasa. Nu vreau sa merg acasa!
8 p.m. - Am dat de un punct in care trebuie sa ma gandesc putin inainte de a incepe lucrul. Ma voi gandi maine. Tot nu am cu cine sa ma intalnesc. Tot nu vreau acasa!
9 p.m. - Plecam de la scoala... tot singura sunt, tot nu vreau acasa!
10 p.m. - Acasa... singura... mi-am luat o bere sa-mi tina de urat. O sa o beau uitandu-ma la o comedie slabuta. Vreau in brate! Si sa mai spuna lumea ca nu te strica statul in camin! Dupa 5 ani de dormit numai pe fondul sonor al respiratiilor colegelor de camera, pe muzica de la cluburi sau pe filmul la care se uita cutarica, linistea te tine treaz mai bine decat cafeaua. Din pacate iti ia si cheful de a depune orice efort intelectual, asa ca nu poti decat sa zaci. Sau sa te uiti la filme de duzina, ca mine! De cate ori am scris cuvantul singura in asa putine idei! E clar, am o problema... Sunt dependenta de companie umana? Daca e asa, problema asta trebuie rezolvata, si inca repede, ca doar n-o sa ma tina cineva "de manuta" toata ziua buna ziua! Acum sunt nervoasa pe mine insami! Cred ca mai bine ma apuc sa ma uit la filmul ala, ca altfel cine stie unde ajung cu discursul asta fara cap si coada... Noapte buna tuturor, mai ales celor care dormiti singuri!
PS. I love you!

4 comentarii:

  1. Eu dorm singura de luni de zile :( Am ajuns la concluzia ca mai bine nu ma gandesc la asta, sa incerc sa tin acest gand undeva departe, ca sa nu fiu nevoita sa ma plang. E mai bine asa, oricum nu adorm decat cu infuzie dintr-un tricou purtat de Claude.
    PS: Mi-e dor de voi toti >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi-e dor de tine! Cand te intorci? Pana una alta, hang in there! Pup u!

    RăspundețiȘtergere
  3. PS. Imi place poza cu tine si macii! Misto de tot geanta! Si eu caut una de genul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hehe! Mersi! Pai, ma intorc spre finalul lui iulie. Sper ca inainte de Sighisoara ;)

    RăspundețiȘtergere