30 iulie, 2008

Sabotează-ţi programul de mers pe jos în doar 5 zile!

Se dă una bucată idee fixă cum că e sănătos să mergi pe jos o jumătate de oră pe zi. Cum până la serviciu fac 25 de minute pe ceas şi mă duc 5 zile pe săptămână am zis că-i o idee bună să merg pe jos până acolo. Cum Universul conspiră împotriva mea...

Luni - ajuns cu trenul de la Sighişoara, varză din cauza drumului, întârziere din cauza CFR-ului. Rezultat? Un duş în grabă şi curu-n autobuz!

Marţi - mascul din dotare plecat la Cluj la care se adaugă probleme de personalitate care te împiedică să dormi singură. Rezultat? Stat trează până tarziu, trezit cu greu cu jumătate de oră mai târziu decât trebuia. Un duş în grabă şi curu-n autobuz!

Miercuri - se întoarce masculul, trenul lui întarzie, tu ai ideea fixă că trebuie să-l vezi înainte de a pleca la lucru. Rezultatul? Un pupic de dimineaţă, două replici informative, un duş în grabă şi curu-n autobuz!

Joi - Programare la cosmetică la ora 9, într-o zonă care e prea departe ca să mergi pe jos. Rezultatul? Curu-n autobuz cu o oră jumate mai devreme decât de obicei!

Vineri - Zi liberă pentru că pleci din oraş. Rezultatul? Fără curu-n autobuz, dar şi fără mers pe jos!

Un comentariu:

  1. =))
    Nu te da batuta, dar daca nici saptamana urmatoare (hai si inca una dupa) nu-ti iese, e un semn ca mai bine mergi cu autobuzul si-ti faci abonament la sala.

    RăspundețiȘtergere