18 mai, 2007

Soc

(adica shock, nu planta din care se face suc)

Stateam noi cuminti in laboratorul nostru si ne prefaceam ca lucram pentru diploma in timp ce hoinaream pe net sau povesteam pe messenger cand... intra val-vartej femeia de serviciu sa ne intrebe daca avem cheie de la usa coridorului. In fine, nu asta e important, ci faptul ca femeia parea chinuita de ceva. Tusea si avea o figura cam palida.

Ei bine, am aflat si de ce... cica (citat aproximativ) ea: "Cum e posibil asa ceva!? Face caca in laboratoare!" noi: "Cine?" ea: "Studentii! Ca doar nu noi!?" (trecem peste dezacord) noi: "Ha!? Unde?" ea: "Aici prin salile astea de mai jos" noi: ".......". Si femeia pleca tusind si plangandu-se mai departe. Zau asa, am crezut ca o sa vomite!

Am ramas masca! Zau daca mai ai ce sa adaugi la asa o questie... ziceam eu ca inca suntem in Evul Mediu din punct de vedere al mentalitatii, dar nu credeam ca am atata dreptate!

Si daca tot mi-am amintit de dobitoci, am mai vazut ieri unul care merita o bataie sanatoasa. Imaginati-va: opreste autobuzul in statie, deschide usile... doi tipi isi dau seama ca trebuie sa coboare si se grabesc spre iesire. Si coboara, intr-adevar, din autobuz peste o... motocicleta! O motocicleta (un scooter, de fapt, din fericire) care tocmai incerca sa depaseasca autobuzul in statie pe partea dreapta! Bineinteles, s-au lovit si unii si altii si scooterul a cazut peste o masina... Singurul lucru bun e ca nimeni n-a fost lovit la modul serios. Oricum, ala cu scooterul merita o bataie! Si, de fapt, si ala care a ingrozit-o pe femeia de serviciu!

7 comentarii:

  1. Da, cel cu scuterul trebuia sa manance o bataie. Iar cel din laborator, trebuia sa manance altceva :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, tocmai mi-am imaginat ce mananca si cine! Yuuuk! Fara legatura cu subiectul, ce mai faci? Ma bucur sa te vap in vizita pe la mine. Mai vii, da?

    RăspundețiȘtergere
  3. PS. mai jos era "vad", nu "vap"... silly me!

    RăspundețiȘtergere
  4. Adica mai "sus", nu mai "jos" :P Da, mai vin mai vin...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai sus, da... this just goes to prove, am fost tare aiurita ieri!

    RăspundețiȘtergere
  6. errrrrrr, tocmai ne-am amintit de faza asta; speram sa te amuze! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu daca sa fiu amuzata sau ingrozita de povestea voastra. Ar trebui sa ma consoleze ca nu numai la poli sunt oameni de-astia? Oricum.... bleh!

    RăspundețiȘtergere