10 ianuarie, 2008

Surprize

Ascult Radio Romantic. Din mai multe motive. La început pentru că mi s-a părut interesant. Apoi am remarcat faptul că nu difuzează reclame. Nici măcar nu se vorbeşte mult. Reversul medaliei e că unele melodii se repetă destul de frecvent. Evident, toate radiourile au playlist-uri care conţin şi "favorite" ale postului, pe care le poţi auzi mai des. După o vreme, când te obişnuieşti cu stilul şi favoritele postului, acesta poate deveni plictisitor.

Romanticul nu e o excepţie de la regulă. Din când în când, însă, vin cu o melodie care mă lasă fără grai, îmi taie respiraţia şi mă face să-l ascult în continuare. Uneori sunt melodii pe care nu le ştiam, uneori sunt melodii dragi mie. Astăzi am avut parte de două surprize majore... Pe la prânz m-am trezit că difuzează deschiderea din musicalul (rock progresiv) War of the Worlds, şi anume The Eve of the War. Chiar nu mă aşteptam la aşa ceva, I enjoyed every second of it. Şi chiar am fost şi pe forum, pe la secţiunea unde oamenii postează versuri (cam din melodii) şi mă întrebam aşa, retoric, oare pe-aici nimeni nu ascultă Pink Floyd? Ei bine, acum 10 minute tocmai am dat drumul la radio, în plin High Hopes de pe Division Bell...

În aşteptarea altor surprize, mă întorc la paharul meu de vin şi la proiectul la management financiar! (nu degeaba spuneam eu că mi-am facut-o cu mâna mea cu masterul ăsta!)

6 comentarii:

  1. continua ca e bine..:P poate mai vb... sa fii iubita...

    RăspundețiȘtergere
  2. :-) si eu am inceput sa ascult RR de cam doua saptamani. dimineata si seara, inainte sa adorm. azi dimineata am ramas si eu masca ascultand High Hopes, nu o mai auzisem nicaieri de mult. Plus alte melodii faine, care nu mai apar pe alte posturi.

    Cheers!

    RăspundețiȘtergere
  3. @catarama: Multumesc... cred...

    @dana: Eu ascult destul de mult. Şi acasă şi la muncă. Devin oare dependentă? Cheers to you too!

    RăspundețiȘtergere
  4. RadioParadise for me, din aceleasi motive, mai ales ca zilnic nu lipseste din playlist Pink Floyd, Led Zeppelin, U2, Radiohead, Pearljam, The Shins si multi altii. Plus no ads (ce funny suna asta), iar vocea lui Jeff e foarte placuta ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, dar eu susţin produsele autohtone :)

    RăspundețiȘtergere