15 ianuarie, 2008

Joc

Ultimul post pe seara asta, că deja mă întrec! Când am fost în Olanda am avut ocazia să merg printr-un "student house" - adică un fel de cămin evoluat. Ce mi-a placut acolo cel mai mult a fost spaţiul comun: canapea, măsuţă, un TV uriaş cu dvd player şi sistem audio şi un teanc mare mare de jocuri de societate! Jocuri pe tablă, din cele mai variate şi interesante... Monopoly nici nu aveau, e deja "passee".

Am şi văzut de vânzare jocuri. În special unul mi-a fost şi prezentat: "Coloniştii din Catan" - părea foartea fain... dar era în olandeză! Ei bine, mai nou (de când am intrat în UE? - joke) au apărut şi pe la noi astfel de jocuri. Inclusiv "Coloniştii..."

Ei bine, azi mi l-am comandat de pe net. Abia aştept să-l primesc! Nu vă spun cât a costat, că mai sunt şi membri ai familiei care-mi citesc blogul (saluuut!) şi nu ştiu dacă e o idee bună să ştie pe ce prostii dau eu banii.

2 comentarii:

  1. Buna. Am/aveam impresia ca te stiu din Poli, Bucuresti... cand ai terminat Studii Europene?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai n-am terminat Studii Europene. Am facut un an acolo si apoi m-am reprofilat... pe Poli Bucuresti. Do we know each other?

    RăspundețiȘtergere