25 iunie, 2007

Ra-ta-ta!

"..................................
Ajutor, am sa mor
Sau o sa plec pe ogor
Cand mi-oi gasi un ficior cu tractor
.................................."

Cum mă simt? Puţin speriată, mai ales de ideea că am ajuns matură şi responsabilă şi va trebui să îmi câştig masa şi casa... Puţin dezorientată pentru că deja sunt pe jumătate angajată şi totul s-a rezolvat fără prea multă alergătură. Puţin deprimată pentru că sunt pusă în situaţia de a avea o lună de "vacanţă" şi a nu ştii ce să fac cu ea... Puţin din toate, ce altceva să mai zic!

Cel mai mult şi mai mult, mă simt ca şi cum am trecut "în alt film", în altă lume, în altă viaţă care nu e a mea. Personalitatea mea de student de 6 ani încoace s-a dedublat de personalitatea mea de proaspăt inginer şi se uită la ea chiorâş... Cum adică, chiar o să te duci în fiecare zi la muncă? Şi chiar o să începi şi tu să vorbeşti despre ziua de salariu şi despre programări de concediu? Şi chiar n-o să mai ai cursuri de la care să chiuleşti? Nu se poate aşa ceva, asta nu sunt eu, te-am pupat pe portofel, ne vedem altă dată! Şi dup-aia să ma mai mir că nu mă simt în apele mele...

Până una alta, cea mai bună soluţie e să experimentez senzaţiile momentului în compania altora ca mine... să ne plângem unii altora de milă cum s-ar spune, cu toate personalităţile noastre! Şi dacă mai e să bem şi o bere între timp, se cheamă că sărbătorim! So, celebration, here I come!

10 comentarii:

  1. Nu-mi spune că abia acum afli lucrul ăsta!? Da, am fost studentă 6 ani, ce-i drept primul într-un alt oraş şi la o altă facultate... Asta-i tot :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ...i-ar apoi te-a atras dragostea catre bucurestiul lui Fat-Frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, abia acum aflu asta, nu presupune ca oamenii stiu ceea ce nu le-ai spus tu insati. De cel putin 3 ori :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim: "i-ar"? Asta in primul rând. Apoi, nu apreciez "discuţiile" dacă nu ştiu cine e de partea cealaltă. Aşa că dacă mai ai păreri despre viaţa mea, te rog să te prezinţi mai întâi. E simplă politeţe.

    @andrey: Nici nu mă gândeam că ai ştii fără să-ţi spun... mă miram ca nu ţi-am spus niciodată, atâta tot :) Vrei să mai auzi de două ori, ca să fiu sigură că ai recepţionat? :p

    RăspundețiȘtergere
  5. o solutie: muncesti vreo 2 ani, dupa care fugi la un masterat; asa cred ca iti pastrezi sanatatea mentala.

    RăspundețiȘtergere
  6. am scris "s-apoi", care mi s-a parut ca suna aiurea, si am vrut sa inlocuiesc cu "iar apoi", insa involuntar am lasat "-". am si eu de lucru, ma grabesc, n-am timp de recitit ce postez pe bloguri :D

    daca asa ti-ai configurat blogu', permitand comentarii postate de anonimi, atunci accepta-le! sau nu mai permite postarea lor, daca te irita ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Măi, măi, măi, ce de trafic pe-aici... Noroc cu comentariile astea anonime :) Opţiunea de comentariu anonim este acolo datorită faptului că nu vreau sa oblig lumea să-şi faca cont pe Blogger numa' ca să poată comenta pe acest măreţ blog. În rest, mă bazez pe inclinaţia oamenilor spre discuţii civilizate. În fine, daca unora le place să fie cu tot dinadinsul diferiţi, treaba lor. Mult succes în activitate!

    Cât despre masterate şi sănătatea mentală... e o soluţie destul de atrăgătoare şi mi-a trecut şi mie prin cap. Oricum, nu voi putea lucra dacă nu învăţ ceva în acelaşi timp. Sunt prea tânără ca să fac compromisuri de genul sau ca să mă plafonez. Până una alta, însă, am vacanţăăăăăă!

    RăspundețiȘtergere
  8. vacanţăăăăăă ??? la munca, nu la-ntins mana !!! :D

    mergi la Sibiu ? ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Munca mai încolo... de prin august, aşa. Mă duc ŞI la Sibiu... am mai multe în plan. Alte curiozităţi!?

    RăspundețiȘtergere