08 martie, 2007

Jazz de 8 martie

Nimic nu e mai frumos decat sa iesi in oras in timpul saptamanii, sa fii relaxat si cu chef de distractie cand toata lumea iese de la munca! Iar daca e 8 martie si iesirea e la un concert de jazz seara e cu atat mai reusita!

Concertul s-a intamplat la Teatrul Act, protagonisti au fost Cristian Soleanu - saxofon, Sorin Romanescu - chitara, Arthur Balogh - contrabas si Vlad Popescu - tobe. Ultimii doi tineri, primii mai in varsta. Toti cu daruire si entuziasm. Ridicandu-se pe varfuri la acordurile mai complicate de chitara, imbratisand contrabasul, luptand cu tobele si sufland cu ochii inchisi in saxofon... au cantat si melodii mai cunoscute (Beatles), si mai putin cunoscute, iar unele parti au fost chiar surprinzatoare. Daca la inceput mi s-a parut ca nu rezoneaza intre ei, la ultima piesa nu vroiam sa se termine!

Publicul a fost linistit, ca la teatru - asta a fost ciudat... intr-un bar lumea mai povesteste, mai fumeaza o tigara, mai bea un gat de bere, etc. La teatru cadrul e altul si poate chiar cadrul asta iti ofera posibilitatea sa studiezi detaliile, sa fii putin mai analitic cand vine vorba de artisti dar si de muzica. Oricum, aseara analiza a fost una pozitiva! Urmatorul concert, intr-un bar! (mi s-a deschis apetitul)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu