20 martie, 2007

Copacii infloriti si emailurile

Am citit acum 5 minute un post despre cum lumea nu mai trimite scrisori ba chiar nici felicitari prin posta si despre cum toate astea se inlocuiesc cu emailul. N-o sa ma apuc acum de o insiruire a gandurilor mele pe marginea acestui subiect, dar am un sfat... Pentru toti cei care de dimineata cand se trezesc aprind calculatorul, pentru toti cei care isi saluta prietenii mai intai pe messenger si apoi prin viu grai, pentru toti cei care tasteaza mai repede decat citesc... iesiti afara si priviti copacii infloriti, o sa treaca primavara pe langa voi fara sa o simtiti!

Si, ca sa raman in tema postului, se pot face poze cu respectivii copaci, iar pozele tiparite se pot transfroma in minunate felicitari de trimis prietenilor! Bine, hai, se poate si pe email... de la mine o poza cu un copacel din Herastrau! O zi frumoasa tuturor!

2 comentarii:

  1. Tu cand ai trimis ultima oara o felicitare? Mai stii cand stateam sa desenam si sa lipim tot felul de chestii... ca sa iasa un cadouas super handmade... mai stii cate ore stateam si decupam si coloram si... si nici macar nu a trecut atata timp de atunci, dar pare a fi atat de departe... de ce?
    Jo

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tot m-ai intrebat, ultima oara am trimis o felicitare pe 3 sau 4 martie... (nu stiu insa daca a ajuns la destinatie) Cat despre cadouase, asta e alta poveste pentru care trebe sa fim face to face.

    RăspundețiȘtergere