16 aprilie, 2008

Iară diverse

Se pare că mai nou mă apucă scrisul numai pe la serviciu când nu am timp, aşa că adun mici pastile, în speranţa că o să mi se pară interesante şi când m-oi apuca de scris.

Azi de pe net am cules #1 Bilboard Song in History - pe scurt se selectează o lună, o zi şi îţi arată ce piese au fost numărul 1 în topul Bilboard din ziua aia. La ziua mea e "Ebony and Ivory" - Paul McCartney & Stevie Wonder. Trebuie să recunosc că mi-era puţin frică... anii 80 nu sunt printre preferaţii mei în materie de muzică. Dar melodia asta se acceptă, evident. Chiar mi se potriveşte, nu? Pacifistă, tolerantă, visătoare (după mine) sau dacă preferaţi naivă (după alţii). Ce melodie era numărul 1 de ziua voastră?

În altă ordine de idei, trecând eu strada spre staţia de autobuz m-am trezit că sar pe mine nişte ditamai tomberoanele pentru reciclare. În faţă la ANEFS (Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, cred) se află dânsele, şi încă o tură la ieşirea din metrou Grozăveşti. Le-am mai văzut şi prin Regie, şi ideea cu "fiecare lucru are locul lui" îmi chiar place, e inteligent realizată. Dar mă gândesc eu aşa, de ce tocma' pe marginea drumului le-au plasat? Şi nici nu locuiesc atâţia oameni în zonă... Deja devin imună la iniţiative de-astea bag seama. Cu containerele din Regie nu ştiu ce s-a întâmplat, dar în Grozăveşti le-am văzut pline cu gunoi menajer. Degeaba!

A, uitasem să spun că sunt cât un stat de om, după cum se vede şi din poza de mai jos:

Mai vroiam să mai scriu, dar nu-s destul de indignată ca să încep o poveste despre RATB. Şi pe deasupra ar fi cazul să mă pun în pat, că mâine e o zi lungă, iar poimâine una grea... Până la urmă se pare că genunchiul meu nu se dă vindecat decât prin tăiere, aşa că joi dimineaţa o să mă prezint drepţi frumos la spitalul Colentina cu piciorul "pe tavă". Se laudă doctorii (toţi cei 4 ortopezi cu care am povestit) că în 2 săptămâni o să pot dansa. Tare mi-e că n-o să fie chiar aşa, dar om vedea. Până una alta eu să scap de operaţie şi de noaptea petrecută în spital.

Aaaaa, ştiu ce vroiam să mai scriu. E tot cu poză. Am pozat un "banner" publicitar de acum 20 de ani (cu noul meu Nikon D50 - batere de gene) în Piaţa Romană! Imediat pun poza, dar mă întreb - cum se poate oare ca la aproape 20 de ani de la Revoluţie chestia aia să fie încă acolo??? Eventual dacă vroiau s-o facă exponat de muzeu... Bine, de-astea mai sunt prin Bucureşti mai multe; c-aşa-i la noi, decât să facem un lucru cum trebuie de la capăt mai bine cârpim ce avem deja. Şi uite de-aici aş putea scrie un roman, dar o să mă abţin şi o să pun poza.

Sau poate e o reclamă adaptata la zilele noastre? A se vedea sloganul "emailuri calitate superioară"...

Sal'tare, ne "vedem" în weekend!

Ps. Bafta la concursul de robotică echipei din Sibiu :) Pentru curioşi, îi pot vedea dându-se în spectacol la Poli. Vineri, dacă nu mă înşel. Aş fi fost acolo să fac galeria "împotriva" UPB, dar se pare că voi fi încă în spital. Frate-meu e cel cu părul lung ;)

PS2. Dacă mai era nevoie... pentru vizualizări mai detaliate, click pe poze

5 comentarii:

  1. Melodia mea e "Crazy for you" de Madonna... ia eu in insensibilitatea mea pot sa afirm ca n-am ascultat in viata mea aceasta piesa. :)
    Si vezi ca in doua saptamani trebuie sa dansezi! In timp ce canti! Imbracata in auriu si cu platforme in picioare ca un real rock star! Asa ca "pune-te pe picioare" mai repede. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, man! Nu-mi spune că aţi rămas la ideea cu rock stars! Mi-e frică!

    În altă ordine de idei, Crazy for you parca e o melodie de dragoste ;;) chiar draguţică din câte îmi amintesc. O să o caut să-mi amintesc şi eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Islands in the Stream" by Kenny Rogers & Dolly Parton

    Hmm, acum o ascult pe net. Nu e rea. Si culmea am mai ascultat-o pana acum :p Ce ma amuza e ca pe la frumoasa vasta de 8 ani sau ceva de genul ascultam discuri de vinilin la pick-up si aveau ai mei si unul cu Kenny Rogers. Si mie imi placea cum arata si doream sa ma casatoresc cu el :)) Eh! Ce vremuri! Ce vise!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, cred că ştiu islands in the stream (that is what we are, no-one in between...). Faină. Still, Kennz Rogers?!? Are barbă :)

    RăspundețiȘtergere
  5. (Kenny... of, tastatura asta românească...)

    RăspundețiȘtergere