06 aprilie, 2008

Constatări de duminică

Punctual:

- Câteodată, când plouă, Bucureştiul miroase ca un câine ud!
- Dacă de dimineaţă e atât de întuneric şi de urât afară încât nu-ţi vine să te ridici din pat, uneori e mai bine să-ţi asculţi instinctul. Altfel te poţi trezi ca şi mine, colindând pe coridoarele suspect de goale ale ASE-ului ca să afli că azi nu aveai de fapt curs!
- Dacă te hotărăşti să te duci apoi să-ţi cumperi aţa papiotă care-ţi trebuie ca să-ţi coşi fusta (pe principiu "dacă tot m-am trezit"...) ai grijă la ce-ai mai putea descoperi că-ţi trebuie. Când ai un magazin mare şi cvasi-gol (ca deh, e dimineaţă) niciodată nu ştii ce se poate întâmpla. Eu de exemplu, m-am trezit că am intrat în magazin pentru aţa de care spuneam mai sus şi am ieşit cu: aţă, o agrafă, o pereche de ciorapi, o pereche de papuci de casă, pantofi, un sutien şi o umbrelă (pentru vremea căcăcioasă de afară). Plus ceva de mâncare.
- Contrar aşteptărilor mele, magazinul Unirea nu e deschis în fiecare duminică... Mai precis, azi părea aproape baricadat! Mă şi miram de ce e aşa pustiu în centru :)
- Bărbaţii protestează dacă îi suni la 12:00 duminica să le spui să cumpere ouă de la colţul străzii pentru că în Carrefour nu erau. Dup-aia nu te poţi revanşa decât pregătind micul dejun.
- Dacă prietenul tău se joacă este inutil să îi ceri vreo părere. Sau mai rău, să vrei să-i arăţi ce ţi-ai cumpărat în timp ce trebuia sa fii la şcoală.

Ca o concluzie nu prea la obiect avem următoarea dilemă cu multiple variante de răspuns:

Afară e o vreme de...

A. numărat bani (cum se numără banii de pe card?)
B. jucat pe calculator
C. făcut copii (nelipsita variantă)
D. jucat Catan!

Bring on the colonists, baby!

A DOUA ZI... m-au bătut băieţii aseară la Catan. Trebuie să jucăm din nou, ca să ma revanşez!

4 comentarii:

  1. ăă.. uiţi două variante ff importante:
    0xA) făcut teme la APC/PT
    0xB) ieşit la plimbare prin ploaie că oricum apă caldă nu mai e de vreo două săptămâni >:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Heh... La mine prima variantă e mai nou echivaletă cu învăţat la diverse materii care conţin cuvăntul "proiect" în titulatură :D

    Cât despre a doua... de aia miroase Bucureştiul ca un câine ud??? Uneori e bine să ai boiler :) (si oricum, eu am făcut o plimbare prin ploaie! Încă una foarte matinală!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehe! Catan rules! Mai ales cand castigi pe ultima 100 de metri, asa cum mi se intampla in ultima vreme :p

    RăspundețiȘtergere
  4. Măi, când mai jucăm un Catan împreună?

    RăspundețiȘtergere