11 aprilie, 2010

Tendinţelele primăverii

Am o problemă cu "tineretul din ziua de astăzi, maică"... parcă din ce în ce mai des văd prin oraş grupuri de oameni (tineri în general), îmbrăcaţi la fel (şi nu, nu sunt mormoni). Adică, eu înţeleg că toată lumea vrea să fie la modă şi "în tendiţe", dar zău dacă nu, ceea ce văd pe manechinele din mall într-un weekend, peste două apare în grupuri răzleţe pe stradă! 

Spre exemplu, am văzut nu demult lansat look-ul cămaşii în carouri cu curea (arată ceva în genul ăsta - mă scuzaţi pentru reclamă, e prima poză ce mi-a picat în mână), iar vreo două duminici mai târziu, ce văd în parc? Trei fătuci îmbrăcate toate în cămaşi în carouri cu curea şi blugi strâmţi. Io am o singură nelămurire: de ce vrei ca tu şi prietenele tale să arătaţi toate la fel? Sincer, în afară de variaţiuni pe marginea culorii cămăşii sau texturii blugilor, cele trei fete de care vă povestesc erau parcă trase la indigo... până şi coafurile erau asemănătoare! Pe mine una mă depăşeşte dorinţa asta de a ieşi pe stradă în uniformă... unde mai pui că anumite ţinute, nu se potrivesc oricărei persoane! Dacă fundul tău arată uriaş în blugi skinny, de ce i-ai purta, oricât de în tendinţe ar fi? Sau, mai mult, de ce ai ieşi cu ei în oraş, împreună cu alte două prietene pe care în mod vizibil aceeaşi ţinută arată mult mai bine?

Deci, de ce? Lămuriţi-mă căci nu pricep. Desigur, nu-s eu mare fan sau expert al modei şi sincer în general nici nu prea observ cu ce se îmbracă lumea, dar când văd aşa ceva...


zău că-mi vine să bufnesc în râs! Adică... tenişi - check! blugi cvasi-strâmţi - check! hanorac gri - check! ochelari cu ramă albă - check! până şi freza gelată cu creastă pe mijloc - check! din cap până-n picioare, identic şi la fel!

Is it just me?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu