29 martie, 2010

Ieeeeeeeeeei, template-uri noi!

De când am cont la Blogger şi ma produc pe acest colţ de Internet, aşteptam să am disponibile mai multe template-uri din care să-mi aleg "înfăţişarea" blogului. Sincer, alea ale lor de bază mi se par cam insipide şi cam depăşite de vremuri... Dar de câte ori am vrut să instalez vreo temă externă, ceva a mers prost. Ba nu se pupa cu cine ştie ce gadgeturi aveam eu puse pe-acolo, ba nu-mi plăceau fonturi / culori / aranjare în pagină, ba era greu de folosit / instalat, şi aşa mai departe... aţi prins ideea.

Ei, iacată că a apărut într-un final o serie nouă de template-uri "oficiale", pe care le putem modifica după pofta inimii (zic ei, cel puţin), folosind o interfaţă destul de prietenoasă (din ce-am văzut). Sunt deocamdată în faza de teste, deci utilizatorii sunt un fel de mici cobai înrolaţi de bună voie :) Pentru mai multe detalii, citiţi direct pe Blogger Buzz.

Până una-alta, eu mi-am şi setat o temă nouă... din setul de bază, fără prea multe modificări decât mărirea lăţimii coloanei principale ca să mă pot desfăşura cu poze. Şi la prima vedere îmi place! Dar dacă peste câteva zile mă vedeţi pe-aici înjurând în scris, să ştiţi c-am descoperit vreo hibă...

Un comentariu: