09 martie, 2008

Şi o datorie mai veche...

Acum ceva vreme am primit o provocare de care încă nu m-am achitat - şi anume să spun lumii întregi (sau cel puţin celor câţiva care mă citesc) ce este dragostea pentru mine.

Trebe să recunosc faptul că deşi m-am gândit destul de mult pe marginea temei, nu am reuşit sa ajung la o formulare satisfăcătoare fără să o dau în clişee. Sau în exprimări desuete. After all, ultimele mele încercări literare au fost pe vremea liceului. Şi atunci destul de slabe. Cred că ultima dată când m-am gândit la asta am scos postul ăsta. Deci dragostea este o zi întunecată şi ploioasă de toamnă în care nu se întâmplă nimic! :)

Şi m-am mai gândit la ceva, de mai multă vreme nu doar acuma că am fost "pusă la zid"... Atunci când sunt cu o persoană la care ţin îmi place să ascult fiecare poveste din copilărie, fiecare anecdotă - chiar dacă le-am mai auzit de 1000 de ori până atunci! Serios, credeţi că o poveste despre o căzătură în canal e interesantă? Eu pot s-o ascult cu gura căscată le nesfârşit dacă e persoana potrivită. Aş vrea să pot afla fiecare detaliu, oricât de banal... totul mi se pare fascinant.

Să curgă poveştile!

Dacă tot e leapşă, trebe dată mai departe, nu? Ei bine, ca să-i pară rău ca m-a "linkuit", o pasez Clarei; şi ca să nu se supere că n-am mai scris pe Hoinar, lui miChou. Enjoy, guys! (muhahahaha!)

2 comentarii:

  1. eu?? ce uameni dom'le, ce uameni :P
    I'll try to do my best, dar s-ar putea să mai dureze :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi de ce nu!? Îmi place să chinui oameni pe care nici nu-i cunosc în viaţa reală :) Oricum, stai flexat, nu cred că o să te pună nimeni la zid dacă n-ai chef de asemenea manifestări...

    RăspundețiȘtergere