25 septembrie, 2007

Pfuai!

Vai de mine, cât timp a trecut de când n-am mai scris aici! Culmea e că de multe ori m-am gândit la ce-aş vrea să scriu, şi de tot atâtea ori am hotărât că n-am chef, sau n-am timp, sau n-am... Şi nu, nu mă muncesc ăia aşa de mult încât să nu mai am pofta de viaţă. Pur şi simplu mi s-a cam făcut lehamite de blogosfera românească... Nici nu ştiu din ce motive, că doar de citit citesc în continuare bloguri. Doar că simt că lumii îi lipseşte ceva... parcă prea vad peste tot aceleasi lucruri, aceleaşi certuri şi înţepături între "mai marii" blogoferei. Tot mai multe reţele care leagă bloggeri de alţi bloggeri şi jocuri pe net la care participă aceleaşi persoane. Buzz words, modă... lucruri care mă fac să vreau să mă disociez de această societate... În fine...

Până una alta, am şi eu o întrebare: de ce există un cuplu pe strada mea care ţine morţiş să scoată în fiecare seara la plimbare... o pisică? Nu mint, o plimbă în lesă, seară de seară ca pe un căţel pe care-l scoţi să facă pipi. Oare pisicile au nevoie de aşa ceva? Şi dacă da, de ce nu vedem mai mulţi oameni plimbând feline?

O să mă gândesc la asta... între timp, mă duc să dorm. O să revin pe blog(uri) zile astea cu updates şi detalieri referitoare la ce mi-a mai trecut prin căpşor în ultimul timp. Beware!

9 comentarii:

  1. aşteptăm cuminţi şi curioşi. update-uri masive, aici şi pe hoinari şi eventual şi nişte răspunsuri la întrebarile lăsate în suspensie (hint-hint :P)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vinovată! Recunosc, sunt datoare cu nişte răspunsuri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata, ai răspunsuri :) Acuma să văd dacă îţi mai ştii toate întrebările / conversaţiile începute.

    RăspundețiȘtergere
  4. vrei memorie prea bună de la mine :P de'aia avem calculatoare :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-i drept, e cam de demult :) O discuţie cu referire la C3

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai de mine, a trecut mai bine de o lună de atunci! Nevermind... Aşa-mi trebe dacă nu scriu atunci când am primul impuls.

    RăspundețiȘtergere
  7. i remember! am zis ca nu imi mai pun probleme de felul asta pana ce nu incepe scoala :))

    RăspundețiȘtergere