08 septembrie, 2007

Mare lansare, mare!

Pentru că am tot spus că scriu despre excursie şi tot mă gândeam că sunt foarte multe de scris şi probabil că n-o să mai apară nimic altceva pe-aici, m-am hotărât să îi ofer excursiei locul ei. Aşa că, am făcut un blog în colaborare cu fotograful de serviciu pe durata celor 22 de zile de aventură: eu scriu textele, el dă pozele. Cât mai multe, cât mai frumoase şi interesante. Şi pozele şi textele!

Cel puţin aşa sperăm... Aşa că uraţi-ne noroc şi veniţi să ne vizitaţi pe http://hoinar.wordpress.com. Eu una sper să mă simt bine scriind, şi voi citind. Poate poveştile şi informaţiile noastre chiar vor folosi altor persoane care au gânduri de excursii cu trenul. În fine, vorba multă sărăcia omului! Aştept comentarii şi încurajări pentru hoinari! Noapte bună!

4 comentarii:

  1. weeee... super! am citit „cu sufletul la gură” primele două posturi. îmi place :)
    pot să întreb, aşa, de curiozitate, în cam ce sumă s-a dus toată aventura? pe cap de locuitor, that is :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiai că nu e sănătos să fii prea curios? Acum fără glumă... noi am socotit cam 50 euro de persoană / zi. Şi cam aşa a şi fost, cu menţiunea că în stilul ăsta am avut un trai "mediu" ca să zic aşa... nici cele mai ieftine hoteluri dar nici scumpe, mancare şi de la supermarket / fast-food şi de la restaurant. Şi o alegere scrupuloasă a muzeelor care îşi merită banii. Oricum, o să postez şi cheltuielile mele zlnice pe celălalt blog, când oi mai scrie şi acolo...

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am vrut să fiu indiscret. i'm sorry.
    ideea era că mă bate şi pe mine un gând să fac o figură de genul ăsta la anul (probabil) şi aş vrut totuşi să ştiu la ce ordin de mărime să mă aştept pentru cheltuieli ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Questia cu prea multă curiozitate era (dacă mai trebuie menţionat) o glumă. Şi acuma observ că are şi o rimă de-aia de reclame stupide :) Dacă ai de unde strânge bani chiar merită. A fost mult mai mişto decât mă aşteptam. Şi mai vreau!

    RăspundețiȘtergere