06 august, 2007

"Today is the first day..."

"of the rest of your life". Aşa zicea un slogan de pe vremea hipioţilor şi cam aşa m-am simţit şi eu azi! Cum a fost? Păi... luuuuuung! Multe informaţii aflate deodată, la un moment dat nu-mi ajungeau mâinile pentru câte hartii şi obiecte trebuia să port cu mine de la resurse umane (the dreaded HR) până la noul meu birou (clipit din ochi şmechereşte). În rest, ok pentru prima zi! Să văd cum m-oi descurca când chiar o să mi se dea de lucru... Şi ca să mă credeţi că de chiar sunt acolo, am un loc pe care să-l numesc "la serviciu", iată numele meu în lista cu angajaţii din Outlook! Yeeeeee....

Ps. Oare nu găsesc eu un bărbat bogat să mă fac femeie întreţinută!?

10 comentarii:

  1. in primul rand, unde te-ai angajat ?

    in al doilea rand, nush de ce faci asa mare big branza, e asa un calvar sa incepi lucrul ? nu cred ca ti-ar place sa freci menta toata viata, sa nu ai un sens, niste teluri profesionale, care sa te ajute apoi la atingerea unor teluri materiale, etc?

    nici de nunta nush de ce te plangi... simti pericolul ? :)) muhahaha

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai e "big deal" pentru ca e primul loc de munca si pentru ca asa dramatizez eu lucrurile de felul meu :) Cat despre ce mi-ar placea sa fac sau cum sa am un "sens", cred ca as gasi si alte metode in afara de munca... presupunand ca am bani, evident. Si, oricum, niciodata nu e prea tarziu sa te angajezi - dar prea devreme poate fi :)

    Iar cu nunta... era un citat... ce pot eu sa fac daca prietenii mei despre asta vorbesc?

    RăspundețiȘtergere
  3. si raspunsul la prima intrebare ? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ixia zici ? :)

    n-am auzit de ei... dar par seriosi (dupa site).

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma rog, se pare ca pentru tine conteaza... apropos, am mai scris pe-aici ca nu-mi plac comentariile anonime?

    RăspundețiȘtergere
  6. yep, dar probabil ai uitat raspunsul meu: "daca asa ti-ai configurat blogu', permitand comentarii postate de anonimi, atunci accepta-le! sau nu mai permite postarea lor, daca te irita ;) "

    o dupa-amiaza [libera?] placuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hi bibico !

    Iaca, intrai si eu pe pagina ta, asa, de-o toana !
    Pai sa te tina bracinarii, ca greul acum începe ! Dar, vorba cui a comentat mai nainte, nici sa fii pe bancile scolii toata viatza nu-i treaba ! - noteaza cine vorbeste ! =:0)

    Welcome in the club!
    Sau Bienvenue ! - cum vrei !
    Ciao !

    RăspundețiȘtergere
  8. Neata! Bienvenue si tie pe-aici! Te mai astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere