05 iulie, 2007

Am rucsacul meu...

RUCSAC, rucsacuri, s.n. Sac de turism, purtat, mai ales de excursionişti, în spate; raniţă. – Din germ. Rucksack - dexonline.

Da, e hotărât! Mâine seară plecăm, cu personalul de Mediaş, spre Europa! Bine, bine, nu cu personalul de Mediaş ajungem în Europa, dar din Mediaş vom lua un tren internaţional (aham) care ne va duce până la Viena - să speram că bine şi nevătămaţi! De-acolo... om vedea noi! Avem bilete Interrail şi 20 de zile mari şi late la dispoziţie! Dacă o să ajungem undeva unde să fie şi net o sa mai scriu pe unde sunt şi de ce. Oricum, destinaţia principală e Italia, eventual cu vreun detour prin alte capitale ale Europei între timp.

Ce aştept de la excursia asta? Să mă ajute să-mi uit stresul care se pare că după diplomă este în continuu proces de eliminare. Nici nu ştiam că am acumulat atâta până n-am început să-l elimin pe cei din jur. Şi mai vreau să scap de indiferenţa care se pare că a venit la pachet cu stresul ăsta şi care mă face ca în ajunul plecării eu să nu am nici cea mai mică idee despre ce trebuie să pun în bagaj. Şi în rest, să ne distrăm şi să ne relaxăm! O să vă ţin la curent cu ce-a ieşit :)

Până una alta, am şi un motiv de a mai ieşi din apatie! Minunatul meu rucsac de 60 de litri, pe care tipul de la magazinul de articole sportive l-a lăudat că poate duce şi 50 de kile dacă vreau neapărat! Ha! De parcă nu ştiu data trecută când am fost la munte cu un rucsac conţinând "doar" 14 kile şi mi-am dorit moartea pe Cozia! O să pun eu 50 de kile în rucsac cand o face plopul pere! Sau când se va oferi Radu să care şi rucsacul meu... hehe. Până una alta, rucsacul e aici, mă aşteaptă gol şi ascultător şi parcă mă îmbie să-l umplu. Şi lui Radu i-am cumpărat unul acelaşi model dar ceva mai mare. Şi nu, nu suntem ca şi cuplurile alea care se îmbracă la fel, rucsacurile sunt de culori diferite! Mă rog, poate pentru Corina o să ne îmbrăcăm într-o zi cu treninguri identice şi cu pantofi! Hihi... Dar o să mai curgă ceva apă pe Cibin până în ziua aia!

Ah, nu-mi vine să cred... chiar mă duc în Europa cu trenul! E o excursie la care visez încă din clasa a 8-a când am avut plăcerea să arăt o bucăţică de Sibiu unui astfel de excursionist. Mă bucur că am în sfârşit cu cine să merg. Şi că respectivul are şi entuziasm pentru că mie îmi cam lipseşte... sper să mă molipsesc!

Până una alta, Internetule mare, te salut şi sper să ne revedem curând. Semnează cu afecţiune Irina şi rucsacul ei portocaliu.


4 comentarii:

  1. uaaaaaa... vreau şi eu. de un an şi ceva jinduiesc la aşa ceva, dar se pare că nu o să fie prea curând (nu dacă o să contiuni să _nu_ lucrez în ritmul ăsta ;)) )
    Drum bun şi distracţie plăcută! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. e bestiala o excursie de genul asta... am fost acum 2 ani toata luna august cu rucsacul in spete, haladuind prin europa. Si este bestial!
    Ca om trecut prin aceasta experienta iti recomand sa NU ratezi muzeul de arta contemporana din vienna. Sunt convinsa ca o sa-ti placa.
    Si sa nu va fixati doar pe capitale. E frumos sa cobori din tren la dracu'n praznic, sa vezi un orasel si apoi sa te reurci in tren peste cateva ore. Sa vezi si partile mai linistite si mai verzi ale diverselor tari.

    Ah... si mare atentie ca interrailu' nu merge chiar pe toate trenurile... de exemplu sa nu va suiti in TGV ca va dau jos si platiti si amenda. :)
    Anyway... o sa va prindeti pe drum. Pai distractie placuta si astept detalii.

    RăspundețiȘtergere
  3. bun, dar nu te mai intorci odata pe blog ??? chiar asa "de vis" e excursia ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaaaa, chiar a fost "de vis"! Mai vreau! Dar, uite, ca m-am intors! ;)

    RăspundețiȘtergere