06 mai, 2009

Să ne amuzăm miercuri seara

Ziceam că mă duc pe coclauri. Am fost. A fost frumos. La Măgura, în judeţul Braşov, lângă Zărneşti. La workshop foto. E mult de povestit, o să revin cu detalii în alte posturi.

Am participat la concursuri şi am luat locul 2 la cel cu fotografii de la workshop. Masculul din dotare a luat locul 3. Muhahaha! Nu mai menţionez că a câştigat detaşat la concursul cu fotografii de acasă, că nu mă avantajează cu nimic! :)

Care-i potenţialul de amuzament aici? Iată prima versiune a paginii de concurs, înainte de a cere o micuţă corectură. Observaţi diferenţa dintre cele două?

Ps. mai multe poze de pe dealurile Măgurii şi nu numai, se pot găsi pe contul meu de Flickr.

Ps2. Pentru cine ar putea să se întrebe... pe site-ul oficial e varianta corectă. Ce apare mai sus e varianta dinainte de corectură.

4 comentarii:

  1. Vai ce frumos...m-am uitat la pozele de making of de pe site! Ati facut acelasi traseu pe care l-am facut si noi data trecuta! Ce verdee este totul...mi-e dor de Magura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha ha...stiam io ca n-am avut halucinatii si chiar scria Dodea in dreptul numelui tau...
    Felicitari pentru concurs...imi place mult fotografia ta...

    RăspundețiȘtergere
  3. completare...
    ciudat insa ca eu cand am postat la celalat articol al tau nu-l vazusem pe asta...
    Mai imi trebuie o pereche de ochelari!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu, n-ai avut halucinaţii... Iar dacă ai observat diferenţa de nume cred că te descurci şi fără ochelarii suplimentari :) A fost o greşeală simpatică :)

    Mă bucur tare mult că-ţi place poza mea. Aşa rar am timp să fac fotografii încât faptul că mai iese câte ceva mă încântă cu atât mai mult...

    RăspundețiȘtergere