15 septembrie, 2009

Proiect nou

De parcă n-aveam destule chestii pe care să vreau să le fac în timpul meu liber (atât cât e), a mai venit şi masculul din dotare cu o idee creaţă: ia hai să punem noi pe net o poză pe zi!

Ideea nu e nouă, se practică destul de des în diverse variante. Varianta noastră e cam aşa: în fiecare zi, o să alegem fiecare o fotografie pe care să o publicăm pe un blog - adică aici. Fotografia nu trebuie musai să fie făcută în ziua respectivă, deşi primeşte puncte în plus dacă este :), iar toată treaba asta va dura (teoretic) un an. Să vedem acuma cât ne va ţine entuziasmul...

Mie una îmi place ideea, nu pentru că aş avea nevoie de *încă* un loc prin care să ocup Internetul cu pozele mele, ci pentru că sunt curioasă dacă pot ţine un "jurnal vizual". Adică, aş vrea pe cât posibil ca pozele mele să fie făcute în ziua respectivă (sau măcar în perioada respectivă), iar dacă nu sunt, să aibă legătură cu starea mea sufletească din perioada respectivă... (deşi, cum faci o poză care să exprime plictiseala cronică?)

În fine, deocamdată ieri a fost prima zi, o să vedem pe parcurs ce iese din toată treaba. Dacă ne plictisim poate ne apucăm să ne dăm teme sau să ne "ilustrăm" fotografiile cu texte, sau cine ştie ce idei ne mai pot veni! Oricum, eu v-aştept să aruncaţi un ochi din când în când şi pe-acolo şi să comentaţi pozele, dacă aveţi chef!

5 comentarii:

  1. Imi place ideea.
    Va tin pumnii si va urmaresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. tare's curios cât o să vă țină :P

    RăspundețiȘtergere
  3. aha.. acum m-am prins de ce umbli cu tunul dupa tine

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha si eu sunt curioasa cat o sa va tina. Pe noi ne-a tinut 5 luni :P

    http://treisutesaizecisicinci.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. @miChou, epo: aşa, aşa, încurajaţi-ne! :p

    @irina, everybody else: aşteptăm vizite şi comentarii

    @ra: adică cum, n-aveam voie să-l port aşa... ca accesoriu? :D

    @ epo again: dacă-ţi aduci bine aminte, am şi urmărit blogul vostru şi m-am supărat când l-aţi abandonat... apropos, unde au dispărut pozele tale de acolo? vroiam să-i arăt lui Radu câteva, şi nu mai sunt disponibile...

    RăspundețiȘtergere