13 martie, 2009

Aşteptând weekend-ul

Săptămâna asta s-a derulat cu o lentoare de melc...

În cea mai mare parte, e vina mea: încă de luni aştept să vină weekendul. Cred că e al doilea weekend pe care îl am cu totul liber de la începutul anului. Până acum, ori am avut de citit pentru muncă, ori am avut de făcut mici modificări pentru muncă (oricât de mici, tot se cheamă că am avut treabă), ori am avut de citit pentru şcoală, iar apoi a urmat scrierea şi susţinerea disertaţiei. Pentru primul weekend liber, am plănuit o plecare "în străinătate" - în seara asta plecăm la Chişinău, la prietenii noştri moldoveni.

Sugestiv, trenul care ne va duce acolo exact aşa se cheamă: Trenul Prieteniei. Drumul durează 13 ore, dintre care sper să dorm cât mai multe :) Stăm inclusiv luni, când masculul va vorbi în cadrul unui curs (I'm mighty proud), despre industria tipografică în general şi color management în particular.

Sunt curioasă cum va fi, pentru că până acum am auzit două păreri total opuse: prietena la care mergem ne spune că ne putem plimba, şi că în ţară e foarte frumos, ba chiar a spus ceva de muzee; pe de altă parte, un coleg de la muncă mă întreabă ce-aş putea vrea să fac acolo şi mă ameninţă că nu am ce vedea! Ei bine, sunt curioasă spre cui îi voi da dreptate la final! Sper să fac poze să am cu ce să-mi motivez alegerea :)

Până una-alta, încă sunt în expectativă. Şi am tras şi o concluzie: nu mai vreau să aştept weekend-ul încă de luni, pentru că e naşpaaaaa! Îţi strică toată săptămâna! Sper să mă calmez acum că s-a terminat cu aglomeraţia... (sau poate îmi găsesc altele de făcut?)

A, şi cum altfel puteam să-mi încep ultima zi de aşteptare decât cu o căzătură pe scări? De dimineaţă, la ieşirea din bloc, treptele erau proaspăt spălate şi încă ude. Iar eu eram cu capul în nori (ca de obicei, de altfel) şi am alunecat. Am dat cu fundul de pământ, mai precis cu buca stângă! Evident, am deja o vânătaie :) Şi mi-am murdărit geaca pe care tocmai o luasem de pe sârmă! Mă simt ca la 13 ani!

Vă las acum, că mai am puţin de aşteptat!

Ps. gândul la un drum de 13 ore cu trenul mi-a făcut poftă de-o călatorie prin Europa, stil vara trecută. Dreaming...

6 comentarii:

  1. Drum bun si distractie placuta! Astept cu nerabdare pozele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc! Gataaa! Săptămâna cea mai lungă s-a terminat! Am fugit la gară! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey,sa-mi povestesti si mie cum a fost in Moldova. Poate ma determina si pe mine sa trag o fuga....

    RăspundețiȘtergere
  4. Am importat o leapsa la mine pe blog. Daca iti place si ai dispozitie: http://cathy-cathysnotes.blogspot.com/2009/03/asocieri-de-cuvinte.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Drum bun si astept cu nerabdare impresii si poze :) De multa vreme tot vreau sa ajung si eu la Chisinau si nu ma urnesc, poate asta o sa fie un imbold.

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am întors de ceva vreme deja... urmează poveşti şi (poate) şi poze... dacă găsesc ceva ce să-mi placă din ce-am făcut!

    @Cati: o să revin şi cu leapşa, pare interesantă :)

    RăspundețiȘtergere